Exclusieve linnenlook stoffen

We aten weer eens gebak hier op kantoor. De reden dit keer? We hebben nieuwe motiefjes van onze succesvolle linnenlook stof in de collectie! Al deze motieven zijn speciaal voor ons ontwikkeld in bijzondere kleurstellingen. Je kunt ze in deze kleur dus nergens anders krijgen, wat ze extra bijzonder en ons extra trots maakt.

Van zigzag en strepen tot cirkels

In de collectie linnenlook stoffen zaten al veel aardetinten. Deze nieuwe motieven – met strepen, zigzaglijnen, cirkels en andere vormen – kenmerken zich door wat fellere kleuren. Alle stoffen zijn onderling te combineren, ook met Sunbrella kleuren. Dus of je nu houdt van ingetogen en neutraal of knallend en gek: in de linnenlook collectie vind je gegarandeerd jouw stof. 

Recyclebaar, wasbaar en kleurecht

Alle linnenlook stoffen zijn gemaakt met oog voor de natuur. Zo zijn er garens gebruikt die te recyclen zijn en wordt er tijdens de productie veel minder energie verbruikt dan bij welke andere synthetische stof dan ook. Verder zitten er alleen anti-allergische en natuurlijke materialen in. Ook fijn: de linnenlook stoffen zijn vochtwerend, kleurvast, wasbaar op 40 graden én geschikt als indoor en outdoor stof. 

Vraag stalen aan

Hebben we het hierboven over de stof van jouw nieuwe kussens? Ga naar onze website, vraag kleurstalen aan en ontwerpen maar!

nofruit linnenlook
linnenlook
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie