Rits kapot. Kunnen jullie dat weer maken?

Lieve Daantje,

In een overijverige bui besloot ik dat het een goed idee was de hoezen van mijn kussens eens te wassen. Nu ben ik iets te voortvarend en gehaast te werk gegaan – zo bleek al snel – want bij het loshalen van de hoes ging de rits kapot. Nu heb ik dus wél schone kussens, maar ook een hoes die niet meer sluit. Wat kan ik het beste doen?

Groetjes Petra uit Berg en Terblijt

Beste Petra, 

Aii, het kan de beste overkomen dat de rits van je maatkussen kapot gaat. Waarschijnlijk is de vulling vast komen te zitten tussen de rits van de kussenhoes en ben jij vervolgens iets te fanatiek of licht gefrustreerd gaan trekken. Afijn, we gaan je geen schuldgevoel aanpraten, we gaan het voor je oplossen. Kom maar op met dat kussen! 

Rits kapot = reparatie

Wat kapot is, kunnen we vrijwel altijd repareren. Dus ook jouw rits. Als je je kussen naar ons opstuurt, gaan wij het fixen. Heb je het lopertje van de rits nogFijn. Deze kunnen we namelijk vaak opnieuw gebruiken, dus stuur dit met je kussen mee. 

Wie betaalt?

Het laten repareren van de rits kost jou niets, wij nemen de kosten van de ritsreparatie op ons. Wie de verzendkosten betaalt, is afhankelijk van de leeftijd van je kussen. Is het kussen nog geen jaar oud? Dan zijn de kosten voor het heen en weer sturen voor ons. Is je kussen ouder dan één jaar, dan zijn de verzendkosten voor jou 

Beter voorkomen dan genezen

Om nomeer kapotte ritsen in de toekomst te voorkomen, hierbij wat tips van ons. 

rits kapot

We zien je kussen met kapotte rits dus graag verschijnen Petra, zodat we aan het repareren kunnen!  

Liefs, 

Danielle 

Ritsexpert bij nofruit 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie