Bankstel op maat: de Bold en de Base

Misschien wilden ze een zevenzits van vier meter drieëndertig breed. Misschien typten ze de zoekwoorden ‘bankstel op maat’ in of zochten ze een modulaire bank waarbij ze zelf kunnen bepalen waar de hoeken en armleuningen komen. Wat de reden ook mag zijn, een aantal early adapters heeft onze Base en Bold al ontdekt! En dat terwijl we deze nieuwe banken nog niet eens de ether in geslingerd hadden. Dat belooft wat.

bank op maat

Ontwerp je eigen bank

Ergens snappen we het ook wel natuurlijk. Die bank van de meubelgigant heeft toch een standaardbreedte hè. En het zou wel heel toevallig zijn als hij precies in die hoek bij jouw kachel of tussen die twee muurtjes in de serre past. Een bank die tot op de centimeter nauwkeurig op maat gemaakt is, stond dus al langer op ons verlanglijstje. En nu zit hij dan officieel in ons assortiment! Sterker nog: we hebben er zelfs twee. 

Modulaire maatbank Bold

Bank Bold is stoer, stevig en bestaat uit losse modules die samen jouw bank vormen. Je bepaalt zelf hoeveel en welk soort modules je neemt en geeft ons door welke maat, kleur en stof ze moeten krijgen. Ook voor de plaats van de armleuningen en de afwerking van de elementenbank geldt: het is jouw feestje, dus leef je lekker uit. Op onze website vind je meer info en kun je je wensen doorgeven.

Bold voor binnen én buiten

Zet je Bold liever buiten? Ook op de veranda of onder de overkapping voelt hij zich prima thuis. Laat je ons vooraf wel even weten dat je bank in de tuin terechtkomt? Dan gebruiken we ander hout en nemen we een van onze water- en vuilafstotende stoffen. Bold kan dan wel stoer zijn van zichzelf, hem een beetje extra wapenen tegen ons klimaat kan geen kwaad. 😉

Tijdloos bankstel Base

We hebben de basis alvast voor je ontworpen. Base is een hippe en strakke bank, die je met jouw stof en kleur helemaal naar wens maakt. Of je nu klein en alleen woont of met de voltallige familie plus aanhang op de bank wilt kunnen ploffen, deze bank maken we precies zo groot als jij hem hebben wilt. Zeg eerlijk. Je bent best een beetje onder de indruk nu toch? Check onze website en laat ons weten hoe jouw toekomstige bank eruit gaat zien! 

bank samenstellen
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

4 reacties

  1. Ik heb een bestaande bank,4 Zits graag wil ik nieuwe zit kussens erin, is dat mogelijk??
    Ik wil graag een keer langs komen met huidige kussens.om stof uit te zoeken.

  2. Die base ziet er mooi uit, maar wat altijd belangrijk is is de zit. De één wil onderuit gezakt hangen maar wij zijn meer van lekker stevig zitten. Dus als dat je met onderrug tegen de rugleuning aan zit je knieholtes op de rand van je kussen zit en niet dat je dan nog verschillende kussen in je rug moet stoppen. Is de “zit” van de base te kiezen? Lekker languit kunnen liggen is natuurlijk ook de bedoeling… Met aan 1 kant een zijleuning en aan de andere kant niet want daar zit het raam naar de tuin… Is dat allemaal mogelijk?

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie