Hoe bereid ik mijn bezoek aan jullie zitkamer voor?  

Lieve Daantje, 

 

Als ik online kijk, word ik overvallen door zoveel keuze. Moet ik nu de Lekker Liggen of Ultiem Loungen vulling nemen? En hoe comfortabel zit dat in de praktijk? Om de juiste keuze te kunnen maken, kom ik graag langs in jullie showroom. Nog fijner als jullie bij mij thuis zouden kunnen komen natuurlijk, maar ik snap dat dat iets te veel gevraagd is. Kan ik zomaar binnenlopen bij jullie in Vught? Of waar kan ik een afspraak maken? En moet ik dan iets meenemen? 

 

Groetjes Anouk 

Beste Anouk, 

 

We gaan je zeker weten helpen aan de stof, vorm en vulling die perfect bij jou en je zitplek passen. Maar eerst even dit: showroom vinden we geen goede naam voor onze adviesruimte. Alsof je alleen mag kijken met je ogen! In onze zitkamer in Vught kun je op afspraak langskomen om stoffen te voelen, vullingen te testen en zitjes te proberen. Van eetbanken en poefjes tot hockers en loungesets: we hebben het hier staan. Maar vlak ook onze stalenservice en kussenproefset niet uit. Ook thuis en via e-mail komen we samen tot jouw ideale kussens. 

Zitkamerbezoek of proefset testen thuis?

Je zegt dat bij jou thuis langskomen waarschijnlijk te veel gevraagd is. Terwijl we wel degelijk een setje proefkussens naar je op kunnen sturen! Voor 25 euro bespaar je jezelf een middag vrij nemen om op en neer te rijden naar Vught. Leg de proefkussens in je eigen bank en testen maar.  

Bovendien raden we je altijd aan vooraf gratis stofstalen op te vragen. De fysieke test qua kleur en stof kun je namelijk het beste thuis doen, dicht bij je andere meubels en met een realistische lichtinval. Wij hebben hier op de zaak trouwens ook geen stoffen op de rol, alleen stalen. En heb je advies nodig over een bestaande of nieuwe bank of zitplek? Met foto’s, e-mail en onze ontwerptool komen we echt een heel eind.  

Huiswerk voor showroombezoek

Toch besloten dat je het liefst langskomt? Prima! Wel willen we dat je vooraf een afspraak maakt, zodat we ook echt goed advies kunnen geven en de tijd kunnen nemen. Spontaan langskomen is dus misschien wel gezellig, maar vaak niet zo efficiënt 😉.  

Via onderstaande checklist bereid je je bezoek optimaal voor: 

  • Vraag om te beginnen altijd kleurstalen op. Denk goed na over wat voor stof en kleur je wilt. Onze ervaring is dat je anders overdonderd bent door de stalenbak die hier staat. 

 

  • Denk na over het gebruik van je nieuwe zitplek. Wordt het dagelijks gebruik of af en toe? Ga je er met veel mensen zitten of prinsheerlijk alleen? 

 

  • Meet een en ander op en maak goede foto’s van je zitplek en jouw situatie thuis.

 

  • Maak een afspraak met ons. Dit doe je gewoon door te bellen of mailen.

 

  • Zorg dat je voorafgaand aan de afspraak de maten en foto’s naar ons mailt. Wij kijken dan alvast naar de mogelijk- en onmogelijkheden en maken een offerte. Zo weet je waar je ongeveer aan toe bent en kunnen we hier ter plekke de laatste puntjes op de i zetten. 

 

Zo, ik hoop dat het zo duidelijk is voor je Anouk. En zoniet, dan weet je ons te vinden 😊 

Tot snel! 

 

Liefs Daantje, 

Zitkameradviseur 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie