Kan ik ook waterdichte plof rugkussens krijgen?

Lieve Daantje, 

Ik weet dat ze bestaan en dat jullie ze maken. Speciale kussenvullingen voor buiten, waardoor nat geregende kussens weer lekker snel droog zijn. Deze buitenvulling kan ik echter alleen maar kiezen bij strakke kussens. Prima voor mijn nieuwe zitkussens, maar is het ook mogelijk dat jullie waterdichte plof rugkussens voor me maken? Of vraag ik nu iets geks/belachelijks/onmogelijks…?  

 

Groeten Anne uit Stavoren

Beste Anne, 

Het klopt wat je zegt. Voor de strakke kussens hebben we een speciale buitenvulling, waarmee vocht sneller uit je vulling trekt. Aan de onderzijde van de hoes zit gaas, waar het vocht eenvoudig uit weg kan lopen. Ditzelfde principe werkt echter niet bij plofkussens, omdat hier vlokkenvulling in zit. Gelukkig hebben we hier iets op bedacht, zodat jij (en iedereen die wil) toch waterdichte rugkussens in plofversie kunt bestellen 😀 . 

Waterdichte binnenhoes plofkussens

Je bent namelijk niet de enige die plof rugkussens kiest. Ze zijn erg populair voor loungebanken die buiten staan. Het was dus hoog tijd dat we met iets goeds kwamen… 

Na lang beraad is de oplossing een extra binnenhoes geworden. Deze hoes zit om de vlokkenvulling heen en zorgt ervoor dat de vlokken het vocht niet als een spons kunnen vasthouden. In plaats van vlokken die eeuwen nat blijven, heb je nu een extra hoes aan de binnenkant die de vulling droog houdt. We maken dus een ‘normaal’ plof rugkussen, maar voegen een extra binnenhoes toe.  

De naam van deze nieuwe vulling? PLOF ALTIJD BUITEN. Hier lees je meer over deze nieuwe kussenvulling voor buiten.  

waterdicht plofkussen

Bestel je outdoor plofkussens online

Je vraagt dus allesbehalve iets geks Anne. Ben je overtuigd/gerustgesteld door het antwoord? Feel free om je waterdichte rugkussens met plofvulling te bestellen via onze website. Behoor jij tot de categorie ‘liever eerst een echt mens spreken die dit verhaal bevestigt en mijn stresshormonen laat dalen’? Ik en mijn collega’s zitten non-stop achter onze telefoon. In weer en wind. Bij wind mee en wind tegen.

Liefs, 

 

Daantje 

outdoorplofkussenexpert  

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

2 reacties

  1. Ik heb een leren bank van mijn helaas overleden ouders, die buiten staat – want geen plaats binnen. Heerlijk om op te zitten, hoewel met zon erop is leer niet zo fijn. hebben jullie iets waar ik het mee zou kunnen bekleden, zodat de bank beschermd is tegen weer en ik lekker zit.

    dank vast en groetjes
    ilse

    • Hoi Ilse, ik snap dat je de bank graag wil houden, een mooi aandenken aan je ouders. Natuurlijk kan je de bank helemaal opnieuw laten bekleden bij een meubelmaker. Houd er wel rekening mee dat de vullingen waarschijnlijk niet geschikt zijn voor buiten. Daarbij zijn onze outdoorstoffen allemaal zon- en regenbestending, maar niet waterdicht. Dit betekent dat ze niet verkleuren door zonlicht en een Hollandse bui prima kunnen hebben. Maar regent het dagen achterelkaar dan zal de regen door de stof heen ook in de vulling terecht komen. Het beste zou zijn om de bank overdekt te zetten in een overkapping bijvoorbeeld. Hoop dat je wat hebt aan dit advies. Geniet van je dag!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie