Rugkussen bevestigen. Hoe doe ik dat?

Lieve Daantje,

Lijkt me helemaal te gek, van die fijne rugkussens zodat onze keukenbank ook lekker zit als we een avondje doorhalen met vrienden. Nu zitten we steeds tegen zo’n koude en harde muur en dat gaat ergens tussen het voor- en hoofdgerecht al tegenstaan… Kunnen jullie rugkussens voor ons maken? Of beter nog: rugkussens die niet van hun plek schuiven of die we zelfs simpel én mooi aan de muur kunnen bevestigen? 

Groetjes Judith uit Arnhem

Beste Judith,

Ahhh, we herkennen je punt. Ontbrekende of wegschuivende rugkussens zijn geen probleem als je gasten hebt die je zo snel mogelijk het huis uit wilt werken natuurlijk. Maar hou je van je vrienden en familie? Dan raden we je inderdaad aan voor een vast rugkussen te gaan. En ja, zo’n simpele en mooie manier van kussens aan de muur bevestigen is er! Sterker nog, er zijn meerdere van die manieren. Lederen banden, een haaklat op de muur, stoffen linten en lussen; ze doen stuk voor stuk de truc. Zeg maar vast dag tegen die koude, harde muur. En welkom tegen je gasten.

Stoffen lintjes, lusjes of banden

Ten eerste kun je je rugkussen bevestigen met spijkers of aan een plank. We maken dan een kussen voor je met extra stukjes stof of leer eraan. Lintjes, lussen, (kunst)leren banden of leren lapjes met ring erin; you name it en wij maken het. Precies in de stof, kleur en grootte die jij wilt. Kijk op www.maatkussens.nl/kussens-op-maat/bevestigen voor de vele opties en de prijzen die erbij horen.

strikjes aan kussen
kussen leren band

Onzichtbare plank met haaklat

Wil je je rugkussen écht onzichtbaar bevestigen? Dan maken we speciaal voor jou een kussen op een plank met haaklat. Zonder dat iemand ziet hóe, zit je kussen muurvast. Op een mooie, strakke manier.

hoe werkt een haaklat
haaklat rugkussen
rugkussen strak op muur
kussen aan muur bevestigen

Je ziet het. Rugkussens die wegschuiven of met je rug tegen de koude muur aan zitten is zóóó 2020. Laat je ons nog even weten welke optie het wordt voor jou? Alvast veel lange, gezellige avonden met je vrienden gewenst! 

Liefs, 

Danielle 

Rugkussenexpert bij nofruit

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie