May we introduce you: nofruit Gold

Steeds vaker krijgen we bij nofruit verzoeknummertjes die verdergaan dan een kussen, bank, stoel of poef. Soms willen jullie bijzondere zithoeken bekleed met de meest exclusieve meubelstoffen of zitplekken die door het gemiddelde brein niet zo 1-2-3 te bedenken zijn. En wat ook vaak gebeurt: iemand heeft een hoek in huis of kantoor waar hij een zitplek in wil creëren, maar heeft zelf nog geen idee hoe en wat.

ronde bank

Meer dan een zitplek

Om al deze speciale mensen met al hun speciale zitverzoeken de aandacht te geven die ze verdienen, zijn we gestart met een nieuw label: nofruit Gold. nofruit Gold kenmerkt zich door chique kwaliteitsstoffen die zelfs je achterkleinkinderen nog overleven én door het feit dat wij het hele ontwerpproces op ons nemen als je wilt. Je gaat dus niet zelf aan de slag met onze ontwerptool om je eigen zitplek te creëren, maar gooit je wensen en eisen over de schutting en laat onze zitexperts het lekker uitzoeken.

Wat maakt nofruit Gold anders dan nofruit?

Alles wat we bij nofruit maken, is goed spul én maatwerk. Daarin is nofruit Gold dus niet uniek te noemen. Wat dan wél het verschil is? Dat zit ‘m in de complexiteit van de zitplek, de manier waarop het ontwerp tot stand komt en de exclusiviteit van de gebruikte materialen. Is jouw zitplek niet met de ontwerptool van nofruit te maken? Grote kans dat we meer tools tevoorschijn moeten toveren om je wensen te vertalen naar een zitproduct.

nofruit gold

Ook voor exotische vruchten en buitenbeentjes

Dus valt jouw zitwens in de categorie ‘getikt’, ‘ondefinieerbaar’, ‘to hard to handle’ of ‘praktisch onmogelijk’? Wil je iets waar onze nofruit ontwerptool een burn-out van zou krijgen? Roep de hulptroepen van nofruit Gold op. Wedden om een fruitmand dat we precies die unieke zitoplossing kunnen maken die jij wilt hebben?

Op gold.nofruit.nl vind je meer info over nofruit Gold. Ook hoe het werkt staat hier stap voor stap uitgelegd. Kom maar door met die bijzondere verzoekjes! Onze designers en stylisten eten onze vingers erbij op.

maatkussens horeca
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie