De top 9 minst gestelde vragen!

In plaats van antwoord op de meest gestelde vragen, buigt onze Daan zich dit keer over de minst - of zeg maar gerust nooit - gestelde vragen. Waarom? Omdat we hier toch graag antwoord op willen geven. Stel nou dat je een van onderstaande vragen hebt maar ze niet durft te stellen? Precies, dat willen we je niet aandoen.

Wat is het lekkerste biertje om te drinken wanneer je de ULTIEM-LOUNGEN vulling hebt?

Hertog Jan Grand Prestige. Dat geldt trouwens ook voor alle andere vullingen.

Maken jullie ook kussens waar je niet op kunt zitten?

We raden het niet altijd aan, maar in theorie kun je op ieder kussen zitten. Ook op een zacht, dun flubberkussen van een centimeter dik is zitten mogelijk. Weliswaar met het risico op een houten kont tussen de soep en de aardappels. Vandaar dat we je altijd zullen proberen van je plan af te praten als je met deze wens komt.

Ik zoek een kussen waar mijn man niet op wil zitten. Kunnen jullie de helft van de vulling zo oncomfortabel mogelijk maken?

Oncomfortabel wordt lastig, maar misschien is een zuurstokroze stof een optie om ‘m weg te houden?

Ik zit zó goed, mag ik de factuur nog een keer betalen?

Nee, dan wordt onze boekhoudster boos. Je mag wel een blije mail sturen!

Leveren jullie ook in Tietjerksterakutteveen?

Leveren jullie ook in Tietjerksterakutteveen? Of je nu woont in Rotterdam of in een dorp met twee straten, een kerk en een café. Overal waar auto’s kunnen rijden of helikopters kunnen landen, krijg je onze kussens thuisbezorgd.

Ik gaf vorige week een feestje en kwam zitplekken te kort. Kunnen jullie wat kussens en poefjes maken, zodat iedereen met terugwerkende kracht alsnog kan zitten?

Zolang tijdreizen alleen mogelijk is op Netflix, vrezen we met grote vrezen. We kunnen wel zorgen dat je voor het volgende feest het hele dorp kunt uitnodigen.

Ik houd nogal van verandering, ook op interieurgebied. Hebben jullie een set standaard loungekussens die nét niet passen en waarvan de lichtgrijze stof over drie jaar wit en versleten is?

Zelfs met de beste wil van de wereld verwijzen we je door. Iets met ‘ieder z’n ding’ en ‘weten waar je kracht ligt’.

Wat is de beste vulling om op te zitten wanneer je naar Rammstein luistert?

Rare vraag, je gaat toch niet zitten als je naar Rammstein luistert? 

Kan ik ook betalen met vakantiedagen of overuren?

Tenzij je werkgever bereid is creatief te boekhouden en goed zitten als nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarde heeft ingevoerd, moeten we je teleurstellen.
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie