Nieuwe 3D app van nofruit

nieuwe interieur app

Nofruit lanceert iets nieuws: een augmented reality app. Met deze app plaats je jouw bedachte zitkussen in je eigen huis of tuin. Zo zie je of je ontwerp precies wordt zoals jij het wilt. Vragen de zijkanten toch om een ander kleurtje, origineel motief of opvallende bies? Mogen de kussens voor je keukenbank nog wat dikker, strakker, langer of korter? Speel met je ontwerp en kom tot precies dát kussen dat bij jou en je interieur past met de AR app van nofruit!

Handige online ontwerptool

Zelf je eigen kussens op maat ontwerpen, is op zich al leuk natuurlijk. En aardig uniek, want wie kent ze niet, de aanbieders van al die standaard one-size-fits-net-niet kussens. In de ontwerptool van nofruit maak je een aantal praktische en creatieve keuzes, om vervolgens uit te komen bij jouw ideale kussen dat niemand anders heeft. Dat precies past, exact de gewenste vorm en het juiste stofje heeft en – niet onbelangrijk – jaar in jaar uit mooi blijft. Dus ja, deze bestaande ontwerptool is fijn. Maar de nieuwe 3D app van nofruit? Dat is weer een stapje verder op de schaal van ontwerpgemak.

Je nieuwe kussen zien in je interieur

Een zitplek die nog niet bestaat, alvast laten zien in haar nieuwe omgeving. Dat is in het kort wat de app doet. Heb je wel de goede tint gekozen voor de poef? Is het kussen niet te groot of te klein voor je keukenbankje en matcht het patroon met de rest van je interieur? Met deze app plaats je je ontworpen kussen in je eigen woonkamer, keuken, tuin of kinderkamer. Zie het als voorpret. Als check, dubbelcheck. Want hoe goed je ook je best hebt gedaan om tot jouw unieke kussenontwerp te komen, en hoe vaak je de gratis stofstalen ook naast de gordijnen en het kleed hebt gehouden, er gaat niets boven zeker weten! Pas als je helemaal tevreden bent, druk je op bestellen. En zit jij binnen twee weken het heertje of dametje te wezen op je splinternieuwe keukenbank of loungeset.

De app heet Nofruit Designs Viewer en is te downloaden in de App Store en Play Store. Leef je uit! En maak het zo bont als jij wilt.

interieur app
nofruit app
interieur ar app
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie