De nieuwste Sunbrella stoffen

Sunbrella is al jaren een topstof in onze collectie. Deze zachte en waterafstotende meubelstof is geschikt voor binnen en buiten, heeft een superhoge kwaliteit, is kleurvast en blijft jarenlang mooi. Sunbrella stoffen zijn bovendien in belachelijk veel kleuren en dessins te krijgen, van neutrale effen tinten tot opvallende patronen. En last but not least: je kunt ze op dertig graden wassen. Fijn voor iedereen die wel eens een wijntje, lepel pastasaus of boterham met chocoladepasta op zijn kussens laat vallen…

De Sunbrella familie

Zoals jouw familie naast knoeipotten ook muurbloempjes en kleurrijke types kent, vind je in de Sunbrella familie ook diverse typen. Zo zijn er de Sunbrella Solids stoffen, bijzonder geschikt voor boten en nat gebruik bij bijvoorbeeld het zwembad of de sauna. Daarnaast heb je de Sunbrella Heritage stoffen. Deze zijn – je had het misschien al geraden aan de hand van de naam – gerecycled. Sunbrella Komo is een dikke outdoorstof die tegen een flinke stoot kan en zo hebben we nog meer familieleden die allemaal zo hun eigen karakter hebben. Er is dus zeker weten een Sunbrella stof die bij jouw smaak en gebruik past.

Nieuwe kleuren Sunbrella

Zoals het interieurmerk betaamt, breidt Sunbrella regelmatig haar collectie uit, kijkend naar de nieuwste trends op woongebied. Sinds kort hebben we de Sunbrella stof weer in een aantal nieuwe kleuren en dessins: van natuurtinten tot vintage patroontjes en jungleprints. Om je een idee te geven hoe je deze stoffen combineert en vertaalt naar je eigen interieur, hebben we een drietal moodboards gemaakt. Welke look trekt jou het meest?

Moodboard 1: Roze roest niet

Zachte tinten om je heen maken je rustig en stimuleert ontspanning. Met dit kleurenpalet – dat van roze en taupe richting roest- en bruintinten gaat – creëer je dus zomaar je eigen relaxte woonkamer, rustgevende slaapkamer, inspirerende meditatieruimte of wellnesstuin. De stofjes zijn onderling goed te combineren, alles matcht met elkaar. Durf jij voor een tof patroontje of karakterkleur te gaan, of speel je op safe met een neutrale tint? It’s up to you.

sunbrella stof

Sunbrella stofnamen (met de klok mee): Solids Opera, Komo Tawny, Solids Autumn, Heritage Rust & Marquetry Sirocco (deze is op aanvraag).

Moodboard 2: Power of nature

Alsof je midden in de jungle zit? Nou, dat zou iets te overdreven zijn. Maar dat je je zo ongeveer één voelt met de natuur als je op een kussen met bladnerfprint zit, is wel een feit lijkt ons. Of wat denk je van een zitkussen gemaakt van een duurzame, gerecyclede stof in zachtgroen of een andere natuurtint? Een beetje buiten naar binnen halen, zeggen ze dan. Nou, in dit geval zijn wij vóór. Zeg nou zelf, hier krijg je toch energie van?

kussens loungebank

Sunbrella stofnamen (met de klok mee): Heritage Moss, Komo Vetiver, Ikebana Bayou (op aanvraag), Heritage Leaf, Heritage Papyrus, Heritage Moss, Ikebana Caopy (op aanvraag) & Domino Jackpot (op aanvraag).

Moodboard 3: Soft green

Vergrijsde blauw- en groentinten zijn al een tijdje hot. En ze blijven hot, getuige deze nieuwe stoffen van Sunbrella. Ze passen goed bij hout, zwart, wit… waar eigenlijk niet bij? De kleuren stammen rechtstreeks af van moeder natuur en er is onderling volop te mixen en matchen. Wat denk je van die gave retropatroontjes samen met een effen stof? Leuk voor een stapelpoef, je loungebank of voor die nieuwe kussens in de caravan!

Sunbrella stofnamen (met de klok mee): Marquetry Zephyr, Solids Alpine, Komo Vetiver, Natté Ivy, Heritage Leaf, Marquetry Bora, Solids Almond, Natté Pistachio & Heritage Alpine.

En, ben je enthousiast over onze nieuwe stoffen? Vraag hier gratis stofstaaltjes aan van onze nieuwe Sunbrella stoffen en ga aan de slag met jouw favoriete moodboard!

Ben je ook benieuwd naar de moodboards van onze populaire linnenlook stof? Kijk dan zeker ook hier even!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie