Green Friday: weeskussen winnen?

Yay, het is weer bijna Green Friday. Voor ons namelijk al jaren geen Black Friday maar een gezellige, groene variant. We gaan bestaande kussens weggeven in plaats van nieuwe maken. Vinden we ook wel eens leuk. 😊  

We komen dus ook dit jaar met een leuke, duurzame actie die de wereld een beetje mooier maakt. De kussens in onze outlet kunnen niet wachten om te verhuizen naar hun nieuwe bestemming. Liggen ze binnenkort bij jou in de woonkamer of onder de overkapping misschien? 

Leve onze leftovers

Het is heel simpel. Je kiest een kussen uit onze outlet. Deze kussens zijn ooit né2 cm te kort gemaakt, of iemand in ons atelier heeft zitten slapen en er per ongeluk een knoopje te veel aan genaaid. Het komt erop neer dat de kussens hartstikke prima maar werkloos liggen te wezen in ons magazijn. Tijd om er een zitplek omheen te bouwen dus! 

Hoe werkt de Green Friday actie?

Een zitplek bedenken? Ja, in onderstaand filmpje zie je wat ongeveer de bedoeling is. Het kussen bestaat al in onze outlet en daaromheen bedenk jij jouw zitplek. Maak een ontwerp waaraan wij kunnen zien hoe en waar je het kussen gaat gebruiken. Dit ontwerp kan digitaal zijn, een papieren moodboard, een tekening… Leef je uit! Hier zie je een voorbeeld om je op weg te helpen. Maar hé, maak vooral jouw ontwerp naar je eigen creatieve geest. 

Verder willen we geen euro’s van je, maar een originele tegenprestatie. Pay what you want zeg maar! Op onze website kun je alles over de Green Friday actie rustig nalezen, zodat je precies weet wat je te doen staat.  

Tip: houd de komende tijd onze Instagram en Facebookpagina in de gaten voor meer ideeën en inspiratie. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie