Nieuwe trendstoffen 2024

Onze stoffencollectie staat nooit stil. Bij deze een update van de meest recente nieuwkomers in onze bak met stofstalen. Waarom hebben we ze geselecteerd? Wat maakt de stoffen zo geschikt voor een toffe zitplek? We nemen je gezellig even mee.

Nofruit Homie stoffen

Onze nieuwe huislijn heet niet voor niets Homie. De Homie stoffen zijn stuk voor stuk allemansvriendjes. Dit dankzij hun looks en hun prijs. Zo hebben we de zachte binnenstoffen Gaia, Velvet en Cozy en de buitenstoffen Uni, Stripes en Blend.

Nofruit Homie binnenstoffen

Wat de Homie Gaia uniek maakt, is het feit dat hij is gemaakt van 100% recyclede petflessen. Je kunt kiezen uit maar liefst 19 kleuren. De Homie Cozy is een mooie stevige en tegelijkertijd zachte stof die we in 17 kleuren hebben. En ook de Homie Velvet is – je verwacht het niet – in alle 11 kleuren nogal aaibaar. Lekkerrrr. 

Nofruit Homie buitenstoffen

Zoek je geen binnen- maar een buitenstof? Al onze Homie Uni, Stripes en Blend stoffen zijn kleurecht, slijtvast en weerbestendig. Homie voor buiten is verkrijgbaar in acht uni kleuren, vijf streepdessins en zes gemêleerde blends.

Nofruit Trend Rib

Momenteel helemaal rib… euh hip. Veel mensen kiezen voor zachtheid en warmte binnenshuis. De nofruit Trend Rib heeft zo’n lekkere seventies vibe waar wij persoonlijk erg goed op gaan. Met haar brede rib en keuze uit 22 kleuren is ze dan ook echt een stof voor een comfortabele stoel, bank of poef binnen. 

Nofruit Trend Bouclé

Het broertje van onze ribstof is onze boucléstof. De Homie Bouclé is gemêleerd, zacht en eigenlijk alles wat je wilt dat een kussenstof is. De stof heeft een licht glansje en is verkrijgbaar in 17 kleuren. Mooooooi! 

Op onze stalenpagina vind je alle stoffen en hun kleurvarianten terug. Vraag gratis stofstalen aan en voel zelf welke stof jouw nieuwe bestie wordt 😊 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie