Welkom überzachte teddy poef

Is het omdat hij zo lekker aaibaar is? Omdat het oergezellige teddyberenstof ons terugbrengt naar onze kindertijd en de koude winter een stukje warmer maakt? Geen idee waarom precies, maar wij zijn dol op onze teddy poef!

poef teddy
teddy stof

Teddy in jouw kleur

Wordt het off-white, warm bruin, felrood of neutraal grijs? De teddy poef is in allerlei te gekke kleuren verkrijgbaar. Zo past hij dus zeker weten bij je zithoek, keukentafel, werkplek of waar je hem ook neer wilt zetten.

Extra zitplek

Een poefje is zo’n lekker flexibel meubelstuk. Je gebruikt hem als bijzetkrukje, als extra zitplek als je bezoek krijgt of je legt er je benen op tijdens het Netflixen. Welke functie hij bij jou ook gaat vervullen, Teddy voelt zich vast direct thuis.

poef teddy in kleur

Bestellen?

Ben je om? Bestel jouw eigen teddy poef dan hier. Standaard maken we het poefje in de kleur off-white. Wil je een andere stofkleur? Geef dit dan tijdens het bestellen in het opmerkingenveld aan en wij maken hem in de kleur van jouw keuze.

Liever een Teddy kussen?

Wel verliefd op de stof, maar wil je er liever een zacht sierkussen of zitkussen van? Van onze teddy stof kunnen we precies maken wat jij wilt. Kom maar op met die speciale verzoekjes in onze mailbox!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

2 reacties

  1. Kan er een ronde poef (eventueel op pootjes) gemaakt worden van 55 cm hoogte, 40 cm diameter ?
    De stof die we verkiezen is Kaleido – smoke, is dit mogelijk ? Dit is de stof en kleur van onze hoeksalon.
    En tegen welke prijs ?,

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie