Zien we jou op de VT Wonen & Design Beurs?

Een beurs is natuurlijk de ideale plek en het ideale moment om te laten zien wie je bent. Allemaal interieurfreaks en designliefhebbers onder één dak; je snapt vast waarom we op de vtwonen & design beurs ons gezicht laten zien. En vooral onze producten natuurlijk, want – hoe leuk we onszelf ook vinden – daar komen jullie uiteindelijk voor.  

Stoffen en stalen frame eetbanken

In onze stand vind je er twee: eetbanken. De ene bank is gestoffeerd van boven tot onder, de andere heeft een stalen frame. Dat we in elke gewenste kleur kunnen spuiten voor je!  

Zoals je van ons gewend bent, is ook dit nieuwe zitproduct helemaal naar wens te maken. Van de lengte, zitdiepte, poten en vorm van de eetbank tot de stof en framekleur: jij kiest. Wel of geen rugleuning? Rechte of afgeronde hoeken? Schuine of rechte poten? Jouw bank dus jij bepaalt.  

Wollen poef en stapelpoef

is het een meubelstuk of een accessoire? Anyway, de poef is een echte vliegende kiep in je interieur. Je zet hem bij je eettafel, in de woonkamer of onder de overkapping als extra zitplek, legt er je voeten op als je tv kijkt of schuift hem onder je bureau als extra zitje.  

Op de beurs laten we twee poefen zien: de stapelpoef en een wollen poef. Deze laatste is gemaakt van wol van het Hollands Wol Collectief.  Zij verzamelen wol van Nederlandse schapenboeren, met als doel wol als duurzaam materiaal weer op de kaart te zetten. Wij zijn al om, nu jij nog. Lang leve het wolambacht!  

Verschillende merkstoffen

Naast ons eigen huismerk Homie hebben we stoffen als Sunbrella, Southend en Cartenza bij ons. Ook maken we kussens van topmerken als De Ploeg, Kvadrat en Verotex, dus deze stoffen kun je op de beurs ook zien en voelen.   

Mate stoel

Uiteraard mag onze beste vriend ook mee. Dit keer in de vorm van een eenpersoonsstoel met kussens van een superdeluxe Kvadrat stof. Ga gerust even zitten op deze allemansvriend en beslis waar in jouw huis hij het beste past. Wordt het de woonkamer of werkkamer? Of toch de kinderkamer, serre of keuken? En wordt het deze stoel, of liever de loveseat of het bankje? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel op WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Plaats Reactie